Kruidenlikeuren
Bij kruidenlikeuren worden kruiden en specerijen gemengd met alcohol en suiker, zoals bijvoorbeeld pepermunt, anijs, kaneel, kruidnagel, gember en diverse kruidenextracten. Bekende voorbeelden van kruidenlikeuren zijn Jägermeister, Chartreuse en Aperol. Lees meer
Chartreuse groen
€ 53,50Pédaleur
€ 35,00Elixir d’Anvers
€ 5,00 – € 37,00Chartreuse M.O.F
€ 64,00Rozenlikeur De Moor
€ 10,00 – € 25,00Elixir De Moor
€ 11,00 – € 27,00Smeets Heidebitt
€ 24,90Jägermeister
€ 1,90 – € 54,00Fireman
€ 19,00Bij kruidenlikeuren worden kruiden en specerijen gemengd met alcohol en suiker, zoals bijvoorbeeld pepermunt, anijs, kaneel, kruidnagel, gember en diverse kruidenextracten. Bekende voorbeelden van kruidenlikeuren zijn Jägermeister, Chartreuse en Aperol. Deze likeuren worden vaak puur gedronken, met ijs, als onderdeel van verschillende cocktails, of zelfs als digestief na de maaltijd.