De categorie van alcoholvrije of 0% dranken zit boordevol potentieel. En het is niet alleen voor geheelonthouders. Of je nu een bewuste consument bent die op zoek is naar gezonde alternatieven, een chauffeur die geen concessies wil doen aan smaak, of gewoon iemand die wil genieten van een verfrissend drankje zonder alcohol, bij ons ben je aan het juiste adres. Lees meer

Resultaat 1–16 van de 149 resultaten wordt getoond

De categorie van alcoholvrije of 0% dranken zit boordevol potentieel. En het is niet alleen voor geheelonthouders. Of je nu een bewuste consument bent die op zoek is naar gezonde alternatieven, een chauffeur die geen concessies wil doen aan smaak, of gewoon iemand die wil genieten van een verfrissend drankje zonder alcohol, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij De Moor geloven we dat het plezier van een drankje daarom niet afhankelijk is van het percentage alcohol, maar eerder van de kwaliteit van de ingrediënten, de creativiteit van de smaken en het genot van het moment.

Er is een duidelijke trend naar een grotere acceptatie en populariteit van alcoholvrije dranken, waardoor consumenten meer keuzemogelijkheden hebben dan ooit tevoren.

Er is een groeiende vraag naar gezondere en meer diverse drankopties. Verschillende factoren hebben bijgedragen aan deze opkomst:

* Mensen focussen meer op gezondheid en welzijn en gaan bewuster om met alcohol.

* De levensstijltrends zoals de opkomst van de wellness-cultuur en de toename van mensen die bewust minderen of stoppen met alcohol, hebben geleid tot een groeiende vraag naar alcoholvrije opties.

* Producenten van alcoholvrije dranken hebben geïnvesteerd in innovatie, het ontwikkelen van nieuwe en verfijnde smaken die kunnen dienen als alternatie voor traditionele alcoholhoudende dranken.

* Bars, restaurants en evenementen bieden nu vaak uitgebreide selecties van alcoholvrije opties.

* Influencers, beroemdheden en marketeers spelen ook een rol bij het populariseren van alcoholvrije dranken.

Onze collectie alcoholvrije drankjes omvat een breed scala aan opties, van sprankelende bubbels, frisse wijnen, tot verfijnde mocktails, siropen, en alles daartussenin.