Veelgestelde vragen

Om u verder te helpen op onze website

Online bestellen

Het is niet mogelijk een product te bestellen dat niet (meer) op de website staat. Neem gerust contact op om zeker te zijn of wij jou alsnog kunnen verder helpen met dit product.

Bijna alle producten zijn beschikbaar op onze webshop. Enkel extreem gelimiteerde producten of producten die te fragiel zijn om te verzenden bieden wij niet aan op onze webshop. Op aanvraag kan dit wel gebeuren.

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestiging hiervan. Check ook zeker je spamfolder. Indien niets ontvangen, gelieve contact op te nemen. Wanneer jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je ook nog een e-mail met de track en trace gegevens zodat je je pakket kan volgen.

Wij kunnen u zeker ook helpen via telefoon of e-mail. Maar wij verwijzen graag naar onze webshop om volgende redenen:

 • Eenvoudig en snel: mogelijkheid om direct te betalen.
 • Minder foutenmarge: adresgegevens dienen gedetailleerd ingeput te worden. Producten staan duidelijk omschreven op de webshop zodat je zeker ontvangt wat je wou.

In sommige gevallen kan het wel nuttig zijn om de bestelling telefonisch door te geven:

 • Wanneer je extra info wenst over producten die je niet op de webshop terug kan vinden.
 • Wanneer je een grote bestelling wenst te plaatsen, om de voorraad te controleren.
 • Bij verschillende verzendadressen, om te overlopen hoe je ons dit best aanlevert.

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u optioneel zeer eenvoudig een account aanmaken door simpelweg een wachtwoord bij te voegen. Uw login is uw e-mailadres.

Een account heeft tal van voordelen:

 • u hoeft uw gegevens bij de volgende bestellingen niet opnieuw in te geven
 • u kan uw bestellingen en facturen ten allen tijde raadplegen of downloaden
 • u kan een verlanglijst bijhouden

Veilig betalen

U ontvangt een orderbevestiging en betaalbevestiging. Indien dit niet zo is, kijk dan even uw SPAM map na, hoogstwaarschijnlijk is deze daar beland.

Bij het afrekenen kan u kiezen voor “Ik wil een factuur”. Vul uw BTW nummer in en optioneel kan u de vermelding “Relatiegeschenken individueel verpakt” op de factuur activeren indien gewenst.

U ontvangt de factuur zodra uw bestelling verzonden is.

Wij werken voor de betalingen samen met Mollie. Zo kunnen we u garanderen dat alle betalingen vlot en uiterst veilig verlopen. Wij gebruiken de beste en veiligste technologie die momenteel voorhanden is om uw transacties zo veilig mogelijk te laten verlopen. Al uw persoonlijke gegevens en ook deze van uw kredietkaart worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te waarborgen. Zo wordt u beschermd tegen online fraude. Uw kredietkaartnummer wordt op geen enkel moment aan ons meegedeeld.

De producten die je via deze webshop bestelt, kan je betalen met

 • Maestro/Bancontact
 • KBC
 • Belfius
 • Mastercard
 • Visa
 • Apple Pay
 • Bankoverschrijving

Verzenden & leveren

Bestellingen worden binnen 48u na ontvangst verzonden. De levertermijn is afhankelijk van de vervoerder. Wij bezorgen jou alle gegevens zodat je dit zelf kan opvolgen.

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van jouw bestelling.

Graag geven we nog een extra woordje uitleg hierbij. Flessen veilig verzenden vergt heel veel tijd en zorg. Wij doen ons uiterste best alle flessen keurig in te rollen met bubbelfolie en in stevige dozen te verpakken. Hierdoor kunnen wij helaas nooit onze verzendkosten laten vallen. Wij danken u voor uw begrip.

Ook al doen we ons uiterste best om onze bestellingen zo veilig mogelijk te verzenden, toch kan er altijd iets mislopen.

Wanneer u kiest voor de optie om verzekerd te verzenden, betekent dit dat van zodra de pakjesdienst ons meldt dat uw pakket beschadigd of verdwenen is, wij onmiddellijk een nieuwe bestelling naar u verzenden. Bij een niet-verzekerde zending moeten we bij schade de retour van het pakket afwachten of bij verlies een onderzoek indienen bij de pakjesdienst. Vervolgens wachten wij hun antwoord hierop af. Dit betekent dat er meer tijd nodig is alvorens het nieuwe pakket kan verzonden worden. Zowel bij gewone als verzekerde zending doen we natuurlijk het nodige om jullie bestelling zo snel en correct mogelijk ter plaatse te krijgen.

Kies bij het afrekenen voor “Ophalen in de winkel” bij verzending en betaal geen verzendingskosten.

Graag ontvangen wij jullie in onze fysieke winkel te Aalst om jullie bestelling zelf op te halen. Deze bestelling staat klaar en kan dus snel en eenvoudig opgehaald worden zonder wachttijd aan de kassa.

Bij het afronden van uw bestelling kan u bij “opmerkingen” het gewenste afhaalpunt doorgeven.

Wij verzenden bestellingen naar Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Andere landen binnen de EU kunnen op aanvraag ook behandeld worden.

Ruilen & retourneren

Gezien de materie waarmee we werken, bieden wij geen retourmogelijkheid aan. Enkel wanneer er gegronde klachten over de bestelling zijn, kan de bestelling geretourneerd worden. Neem hiervoor contact op.

Niet-ontvangst van een bestelling dient binnen 21 dagen na het plaatsen van de bestelling gemeld te worden. Enkel dan kunnen wij bij een onderzoek indienen bij de vervoerder om te weten te komen waar je pakket zich bevindt. Indien u deze termijn niet respecteert, kunnen wij helaas geen nieuwe bestelling verzenden.

Wanneer flessen beschadigd raken tijdens transport, dienen wij bij de vervoerder een klacht in. Hiervoor rekenen we op jullie hulp en hebben we enkele foto’s van het pakket nodig:

 • Een foto van de hele buitenkant van het pakket.
 • Een foto van het geopende pakket.
 • Een foto van alle type binnenverpakkingen.
 • Een foto van het gehele beschadigde artikel.
 • Een detailfoto van de concrete schade.
 • Een foto van het verzendlabel op de verpakking.

Vervolgens kunnen wij u de flessen opnieuw toesturen of het bedrag van de bestelling terugbetalen.

Andere vraag?

Aarzel niet en neem contact op, we helpen u zo snel mogelijk verder.
Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar