Onze winkel

Over ons

Voel je je wat “thuis” op deze website? We trachten in geschreven taal veel uitleg te bieden, en het warme gevoel van onze fysieke winkel zoveel mogelijk over te brengen naar deze “virtuele winkel”. Nieuwsgierig? Wees welkom in onze winkel te Aalst waar we je persoonlijk bijstaan in de zoektocht naar de perfecte fles voor elke gelegenheid.

Bij De Moor geloven we in het creëren van een sfeer die niet alleen draait om de producten in de rekken, maar om een totale beleving. Smaak en service komen hier samen.

Persoonlijk advies

Altijd

Bij De Moor geloven we in menselijk contact en persoonlijk advies. Team De Moor staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte drank die past bij jouw smaak en voorkeuren.

Geen algoritmes, geen automatische aanbevelingen – alleen op maat gemaakt advies voor een unieke ervaring.

Proef vooraf

Overtuig jezelf van je aankoop

Naast persoonlijk advies kan je in onze winkel te Aalst een selectie producten proeven. Aan onze bar staan verschillende whisky’s, gin, rum, porto, cognac, calvados, vermouth,… open om te proeven. Ook de producten die we zelf maken in onze stokerij, zijn te proeven in de winkel.

Op zaterdag zetten we een product in de kijker. Deze ervaring kan je niet online evenaren, daarvoor moet je in Aalst zijn.

Verzorgde verpakkingen

Een kunst op zichzelf

Een mooi ingepakt geschenk geeft extra veel voldoening om af te geven. We hebben het geluk om te kunnen werken met mooie producten die perfect dienen als geschenk voor uiteenlopende gelegenheden. Onze geschenkverpakkingen vormen meer dan alleen het omhulsel – ze zijn de finishing touch van jouw cadeau. Elk geschenk dat onze winkel verlaat, is met liefde verpakt, met oog voor detail.

Of je nu op zoek bent naar een feestelijke uitstraling of een verfijnde elegantie, wij zorgen ervoor dat je cadeau de juiste indruk maakt.

Directe voldoening

Kies uit onze voorgemaakte geschenkpakketten

Sta je onder tijdsdruk of wil je simpelweg direct genieten van een perfect samengesteld geschenk?

In onze etalageserre vind je een uitgebreide collectie voorgemaakte geschenkpakketten. Neem er een mee naar huis en geniet direct van de luxe en gemak van een kant-en-klaar cadeau.

Wijngeschenken

Voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een voorgemaakte kist of wijndoos in elk budget of de vrijheid wilt om je eigen wijngeschenk samen te stellen, bij De Moor hebben we het allemaal.

Laat je inspireren door onze vooraf samengestelde collecties of creëer je eigen unieke geschenk voor die speciale gelegenheid.

Sfeer

Etalages

In onze winkel draait alles om sfeer en beleving. Je zal ondervinden dat wij zo weinig mogelijk flessen gewoon in de rekken plaatsen, maar houden van etalages die wisselen per seizoen.

Je kan makkelijker kiezen en inspiratie opdoen met aantrekkelijke presentaties van de producten volgens thema, of in combinatie met de juiste glazen of accessoires, …

Stokerij De Moor

Eigen producten

De producten die we ter plaatse produceren bieden we ook aan in onze winkel. Ook hier kan je kiezen uit originele geschenken in verschillende budgetten.

Neem een kijkje

mqdefault

Virtueel bezoek

Welkom, loop virtueel door onze winkel!

mqdefault

Openbedrijvendag

Aftermovie Openbedrijvendag 2022

mqdefault

Helden van hier: Corona

Alcohol distilleren voor ontsmettingsmiddelen

Kom langs, proef, leer en geniet van een ongeëvenaarde ervaring die verder gaat dan het scherm. We kijken ernaar uit je te leren kennen en persoonlijk te verwelkomen in onze winkel en je te helpen bij het vinden van de perfecte drank en geschenken!

Beoordelingen

Wat klanten over ons vertellen

Ook tevreden? Doe ons een plezier en schrijf een review op Facebook of Google!

Samen genieten sinds 1910

Wij brengen kwaliteitsproducten samen om… samen van te genieten. Van wijn tot sterkte drank. Van zelf gestookt tot zorgvuldig geselecteerd. De Moor serveert, jij degusteert.

Instagram

Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar