Gepersonaliseerde dranken & geschenken

Anderen laten genieten

Bij De Moor genieten we graag.
En wat we nog liever doen is anderen laten genieten. Jij ook?
Verwen jouw klanten, medewerkers, leden,… met een persoonlijk geschenk!

Gepersonaliseerde drank

Kleinschalige batches

Wij maken kleinschalige batches (vanaf 120 stuks) voor tal van doelgroepen die geen eigen unieke receptuur wensen te maken. Ben je een bedrijf en zoek je een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Ben je een vereniging en zoek je een unieke winstgevende activiteit? Ben je een vzw en wens je een product te creëren voor een goed doel? Wij zijn de juiste partner om op een eenvoudige manier jouw project op poten te zetten aan de hand van één van onze standaard recepturen.  

Proces

Voordelen

Fotogalerij gepersonaliseerde drank

Gepersonaliseerd geschenk

De mogelijkheden voor een geschenk zijn oneindig groot, ook voor uw firma kunnen we iets uitwerken op maat. Heeft u een origineel cadeau-idee, vertel het ons, wij denken met u mee om uw geschenk op maat te ontwerpen dat beantwoordt aan uw specifieke eisen en budget.

Vergroot uw merk- en naamsbekendheid, of laat uw geschenk er nog meer uitspringen door een persoonlijke touch toe te voegen aan uw geschenk. Een gepersonaliseerd geschenk zorgt ervoor dat de ontvanger je naam niet vergeet.

Verschillende mogelijkheden

We bieden verschillende personaliseringsmogelijkheden aan: wij personaliseren uw geschenk aan de hand van bijvoorbeeld een naamsticker op de fles, kist, een kaartje met uw naam en eindejaarswensen dat wij in de strik knopen, een foldertje die wij in het cadeautje stoppen, enz.

Vraag via onderstaande contactformulier een offerte op maat. Reken op een 5-tal werkdagen indien alle gewenste producten op stock zijn.

Fotogalerij gepersonaliseerd geschenk

Ons aanbod voor professionals

We zorgen dat ook jouw klanten kunnen genieten van onze (huisgestookte) spirits, onze selectie wijnen en bubbel, en waarom niet, een unieke bled speciaal voor uw zaak ontwikkeld.

Meer informatie?

Een gepersonaliseerd geschenk…
…maakt je uniek en onvergetelijk.

Wij helpen je graag verder.

Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar