€ 8,50 – € 19,00
Elk jaar leggen wij in het kriekenseizoen zorgvuldig uitgekozen en geselecteerde noordkrieken op graanjenever van 30% Alc. Elke vrucht wordt met de hand gecontroleerd, gekuist en van het grootste stuk van de steel ontdaan. De bokalen gaan dan voor een jaartje de kelder in, om er geduldig te rijpen tot een waar festijn bij bv. ijsroom, gebak of gebraad.
Beschrijving

Zo heb je onze krieken nog nooit geproefd!
Een nieuwe maand, tijd om een nieuw recept te ontdekken! Deze maand staat een luchtige chocolademousse met kersenroomijs (of andere variant), jenever en krieken op jenever met amandelschilfers op ons menu! Wat heb je nodig? Luchtige chocolademousse 1 pot Krieken op Jenever De Moor Kersenroomijs (of ander naar gelang de beschikbaarheid/seizoen/smaak) 50gr. poedersuiker 100ml. kriekenjenever (uit de pot met krieken) 1 blaadje gelatine Amandelschilfers Meringue, fijn gemaakt in de vijzel Werkwijze: Maak de luchtige chocolademousse. Haal de krieken uit de pot en bewaar ze in een schaaltje. Giet 100ml. kriekenjenever uit de pot en 50 gr. poedersuiker in een pan met opstaand boordje