Kruidenlikeuren
Bij kruidenlikeuren worden kruiden en specerijen gemengd met alcohol en suiker, zoals bijvoorbeeld pepermunt, anijs, kaneel, kruidnagel, gember en diverse kruidenextracten. Bekende voorbeelden van kruidenlikeuren zijn JƤgermeister, Chartreuse en Aperol. Lees meer
Chartreuse groen
€ 53,50Elixir d’Anvers
€ 5,00 – € 37,00Suze
€ 15,00PĆ©daleur
€ 35,00PĆØre Blanc
€ 34,00Elixir De Moor
€ 11,00 – € 27,00Izarra Geel
€ 33,00Bij kruidenlikeuren worden kruiden en specerijen gemengd met alcohol en suiker, zoals bijvoorbeeld pepermunt, anijs, kaneel, kruidnagel, gember en diverse kruidenextracten. Bekende voorbeelden van kruidenlikeuren zijn JƤgermeister, Chartreuse en Aperol. Deze likeuren worden vaak puur gedronken, met ijs, als onderdeel van verschillende cocktails, of zelfs als digestief na de maaltijd.