Anijsdranken, met hun kenmerkende zoete en kruidige tonen afkomstig van het anijszaad waarmee het gemaakt wordt, voeren je mee naar een wereld waar traditie en innovatie samenkomen. Van klassieke anijslikeuren tot eigentijdse creaties, onze collectie biedt een scala aan keuzes voor de liefhebber van verfijnde smaken. Lees meer

Resultaat 1–16 van de 36 resultaten wordt getoond

De bekendste anijsdrank is ongetwijfeld de Franse Pastis, bijvoorbeeld Ricard! Pastis wordt troebel als het met water wordt vermengd, wat bekend staat als het "louche"-effect. De Griekse ouzo, vaak gedronken als aperitief, heeft een kenmerkende smaak die goed samengaat met de mediterrane keuken. Dan heb je nog sambuca: deze zoete anijslikeur is oorspronkelijk uit Italië. Ten slotte nog raki: populair in Turkije, dit is een sterke anijsdrank die vaak wordt verdund met water en ijs.

Absinth, de mystieke groene fee, neemt je mee op een boeiende reis. Ervaar de krachtige kruidenmelange en het kenmerkende louche-effect terwijl je een duik neemt in deze eeuwenoude spirit. Ontdek zowel traditionele absinth als moderne interpretaties, elk met zijn eigen unieke twist.

De belangrijkste kruiden die worden gebruikt bij de productie van absinth zijn absintalsem, venkel en groene anijs. Deze kruiden worden gedistilleerd met alcohol, wat resulteert in een sterke en kruidige drank. Traditionele absinth heeft vaak een hoog alcoholpercentage, meestal boven de 60%.

Cocktail bitters zijn geconcentreerde extracten van kruiden, specerijen, schillen van citrusvruchten en andere aromatische ingrediënten.

Bitters, de geheime kracht in veel klassieke en moderne cocktails, voegen diepte en complexiteit toe aan je drinkervaring. Van kruidige tot citrusachtige varianten, onze selectie bitters opent de deur naar creativiteit in mixologie.