Renovatieproject

De Moor distilleert een duurzame toekomst

Onze voorouders begonnen in 1910 hun verhaal in centrum Aalst. Onze ouders Greet & Patrick trokken naar een locatie buiten de stadskern, aan één van de belangrijkste uitvalswegen, de Gentse Steenweg. Vanaf 1992 openden zij hier de deuren. Elke generatie binnen ons familiebedrijf heeft getracht de erfenis van de vorige generaties in ere te houden in alles wat ze doen. Dat is voor ons deel van de specifieke dynamiek binnen een familiebedrijf. Maar dat alleen is natuurlijk niet voldoende.

Elke nieuwe generatie probeert het verhaal van De Moor op hun eigen manier te versterken en te vergroten. En dat is nodig.

Een grotere locatie

Zoals onze ouders destijds voelden dat het tijd werd om een grotere locatie met een uitgebreider assortiment uit te bouwen, voelen wij dit nu ook. Elk hoekje van de winkel is ingenomen, elk plaatsje in ons magazijn is benut. Het is zeker, ons gebouw is voller dan vol.

Nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen

Daarom zijn wij volop aan de slag gegaan met ons project voor renovatie en uitbreiding van De Moor. Nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen, maar steeds met respect voor hoe we het al meer dan 100 jaar doen.

Dat gaat soms iets trager dan in een grote “boîte”, maar ook dat is een onderdeel van het verhaal van een KMO. De ideeën die in je hoofd zitten vormgeven en werkelijkheid laten worden, vraagt tijd en energie, en ja, ook wel veel lef.

En al die ideetjes worden uitgewerkt vóór, na, en tussen de normale alledaagse activiteiten. Want ook dat is eigen aan een KMO, “we gaan toch niet toe doen zeker”, er altijd proberen te zijn en te staan voor de zaak en de klanten. Geduldig gaan we stapje voor stapje verder.

Duurzaamheid is belangrijk

Duurzaamheid voor de toekomst en voor de volgende generaties is een belangrijke insteek voor ons project.

KMO’s in een omgeving voor de toekomst

Om dit te kunnen bewerkstelligen, zijn wij verheugd dat wij ondersteuning bekwamen van het Departement Omgeving van de Vlaamse Overheid, in het kader van de Projectoproep “KMO’s in een omgeving voor de toekomst”.

Met ons project “De Moor distilleert een duurzame toekomst” hechten wij tijdens de renovatie en de uitbreiding dus bijzonder veel aandacht aan duurzaamheid.

Waarin uit zich dat?

lazy

Samen genieten sinds 1910

Wij brengen kwaliteitsproducten samen om… samen van te genieten. Van wijn tot sterkte drank. Van zelf gestookt tot zorgvuldig geselecteerd. De Moor serveert, jij degusteert.

Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Zijbalk
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar