Word verdeler

Verdeel onze jarenlange ambacht in jouw winkel

Met De Moor kies je voor

Verwen jouw klanten

Verdeel onze jarenlange ambacht in jouw winkel. Bij De Moor laten we graag anderen genieten. Jij ook? Verwen dan jouw klanten met onze ambachtelijke producten door ze te verdelen in jouw winkel(s).

Uniek gamma

Het gamma van Stokerij De Moor kan een mooie aanvulling zijn op je huidig aanbod. Ons assortiment bestaat niet alleen uit gangbare producten zoals limoncello of amarettolikeur, maar ook unieke producten zoals goudwater, kummellikeur, advocaat…worden volgens hun traditioneel recept vervaardigd. Het zijn stuk voor stuk producten met een verhaal, die ze uniek en waardevol maken. Dankzij een recente rebranding springen ze in het oog bij de klant door een luxueuze en high-end uitstraling.

Drankenspeciaalzaken

We kiezen onze partners zorgvuldig uit: onze producten zijn te vinden in drankenspeciaalzaken. Waar we kunnen, geven we bijstand: met productinformatie, mooi fotomateriaal en promoties, om jullie klanten zo goed mogelijk te informeren en begeleiden bij hun aankoop.

Ons aanbod voor professionals

We zorgen dat ook jouw klanten kunnen genieten van onze (huisgestookte) spirits, onze selectie wijnen en bubbel, en waarom niet, een unieke bled speciaal voor uw zaak ontwikkeld.

Samenwerken?

Laten we kennismaken…
…en verdeel onze jarenlange ambacht in jouw winkel.

Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar