€ 8,50 – € 19,00
Elk jaar leggen wij in het kriekenseizoen zorgvuldig uitgekozen en geselecteerde noordkrieken op graanjenever van 30% Alc. Elke vrucht wordt met de hand gecontroleerd, gekuist en van het grootste stuk van de steel ontdaan. De bokalen gaan dan voor een jaartje de kelder in, om er geduldig te rijpen tot een waar festijn bij bv. ijsroom, gebak of gebraad.
Beschrijving
Zo heb je onze krieken nog nooit geproefd!
Een nieuwe maand, tijd om een nieuw recept te ontdekken! Deze maand staat een luchtige chocolademousse met kersenroomijs (of andere variant), jenever en krieken op jenever met amandelschilfers op ons menu! Wat heb je nodig? Luchtige chocolademousse 1 pot Krieken op Jenever De Moor Kersenroomijs (of ander naar gelang de beschikbaarheid/seizoen/smaak) 50gr. poedersuiker 100ml. kriekenjenever (uit de pot met krieken) 1 blaadje gelatine Amandelschilfers Meringue, fijn gemaakt in de vijzel Werkwijze: Maak de luchtige chocolademousse. Haal de krieken uit de pot en bewaar ze in een schaaltje. Giet 100ml. kriekenjenever uit de pot en 50 gr. poedersuiker in een pan met opstaand boordje
Gerelateerde producten
Daens Jenever
€ 4,00 – € 26,50De Moor
Clubmember
Als De Moor Clubmember ben je als eerste op de hoogte van exclusieve promo’s, events, nieuwigheden, limited editions en het laatste nieuws over onze stokerij en winkel.
Stokerij De Moor
- Gentsesteenweg 398, 9300 Aalst
- 053 / 21 45 82
- Messenger
- info@stokerijdemoor.be
- Gratis ruime parking
- Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar
VAT: BE0442.041.569
Excise n° : BE1G000012099
Openingsuren
Maandag
gesloten
Dinsdag
9u – 12u | 13u30 – 18u00
Woensdag
9u – 12u | 13u30 – 18u00
Donderdag
9u – 12u | 13u30 – 18u00
Vrijdag
9u – 12u | 13u30 – 18u00
Zaterdag
10u – 18u
Zondag
gesloten
Shop
Navigatie
Klantendienst
© 2024 Stokerij De Moor
Deze site is beveiligd met recaptcha en het
privacybeleid en de
voorwaarden van google zijn van toepassing.