Wist je dat… wij een eigen gamma likeuren distilleren in onze stokerij? Daarom delen we met jullie graag iedere maand een nieuwe likeur. Hiermee kan je tal van lekkere cocktailrecepten maken. Wij probeerden er drie uit en delen deze met jullie. Hieronder ontdek je abrikozenlikeur!
60 ml Flemish Gin 23
15 ml Abrikozenlikeur De Moor
15 ml Monin Amandelsiroop
20 ml citroensap
Shake alle ingrediënten met ijs en strain in een gekoeld glas.
Columbus Daiquiri
45 ml gold rum
30 ml Abrikozenlikeur De Moor
25 ml limoensap
10 ml suikersiroop
10 ml water
Shake alle ingrediënten met ijs en strain in een gekoeld glas.
Capercaillie
50 ml blended scotch whisky
12,5 ml Curaçao Triple Sec De Moor
10 ml Abrikozenlikeur De Moor
25 ml ananassap
12,5 ml citroensap
10 ml Monin Honingsiroop
Shake alle ingrediënten en strain in een glas.