Ferro 13 The Lady

 11,00

“Ferro 13 The Lady is de vrouwelijke essentie van wijn, een eerbetoon aan de vrouw, haar charme, schoonheid en elegantie. Haar geboorteplaats is de Oostelijke heuvels van Veneto – oogst: eind augustus. Ik heb een alcoholgehalte tussen 12,0% en 12,5%, afhankelijk van het oogstjaar.

Mijn druiven worden bij een lage temperatuur geoogst en gedurende ongeveer 7 dagen in een koude maceratie bewaard. Na het persen, terwijl ze nog most zijn, laat ik ze gisten bij een temperatuur van maximaal 14°C gedurende de hele vinificatie, die ongeveer 30-40 dagen duurt. Ik blijf meer dan 3 maanden op de droesem met voortdurend blancheren om de aroma’s ongewijzigd te houden.

Kosmopoliet, globetrotter, ik heb een internationale kijk op de wereld, ik volg de mode niet maar anticipeer op trends, ik heb een unieke stijl en een onmiskenbare identiteit. Onconventionele details onderscheiden me.” Lekker bij unieke fusion-geïnspireerde gerechten, gegrilde zalm en quinoa met groenten en kruiden. Scampi’s, gegrilde kerstomaatjes, courgettenoedels, groentenwok en pikante kip met basmatirijst.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

12,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Appellatie

Pinot Grigio delle Venezie DOC

Merk

Kleur

Wit

Druivensoort

Jaartal

2021

Smaakprofiel

Elegant

Lekker bij