Natureo Rosé

 7,90

Ontkurk Natureo Rosé om het aroma van rode vruchten te proeven. Schenk jezelf een glas in om te genieten van een ervaring met een frisse en aangename afdronk. Herhaal het proces zo vaak als je wilt! Tapas, charcuterie, groentegerechten en lichte pasta.

Beschrijving

Torres is in 1870 begonnen met het produceren van wijn in Penedès, hoewel de wortels in de wijnbouw teruggaan tot de 16e eeuw, en ze het geluk hebben gehad dat elke generatie dezelfde toewijding en liefde voor het land heeft gevoeld. Het leven was en is een leven tussen de wijnstokken, waarbij ze een onlosmakelijke band hebben met de landschappen van de wijn.

De wijnen die ze vandaag de dag maken onder de naam Familia Torres vertegenwoordigen een mozaïek van eigendommen die grotendeels historisch zijn, met wijnbouwassociaties die ver in het verleden reiken. Ze weten dat dezelfde gronden die ze vandaag bewerken honderden of zelfs duizenden jaren geleden al werden bewerkt. Ze voelen zich gelukkig en tegelijkertijd verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat deze wijnstokken en landschappen blijven spreken door de wijnen die ervan gemaakt worden – eerlijke en uitbundige wijnen met de nadruk op elegantie en een uniek gevoel van plaats.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

0,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Merk

Druivensoort

,

Kleur

Rosé

Jaartal

2022

Smaakprofiel

Fris

,

Fruitig

Lekker bij

,

,