Amaro Dente di Leone – Dit complex recept combineert paardenbloem met andere alpenkruiden zoals Gentiaan en Génépy. Het gebruik van Muscovado-suiker geeft aan deze Amaro nog een extra intrigerende smaak. De paardenbloem wordt sinds jaar en dag beschouwd als een magische plant. Herbalisten verkiezen de paardenbloem steeds in de versie uit de bergen: een kleiner plantje met een hogere concentratie aan actieve ingrediënten.
Vodka Eyva – Spelt is de oudste “tarwe” die de mens ooit heeft verbouwd. Door het zaad licht te roosteren wordt het product strokleurig en blijven de essentiële kenmerken van het oorspronkelijke product behouden, hiervan wordt een heerlijke vodka gemaakt.
Vermouth Verney – In 1786 werd Vermouth geboren in Turijn. Het koningshuis van Savoye bracht deze gearomatiseerde wijn in zwang, en in die tijd deden verschillende kruidendokters hun uiterste best om het lekkerste recept te vinden. Het gehemelte is rijk en de neus draagt karakteristieke kruiden en aromatische tonen van tijm, de hoofdrolspeler van de alpengeuren van het Aostadal.
Gin Acqueverdi – In het bergdorpje Saint-Marcel in de Noord-Italiaanse Alpen start het pad van Verruc, dat leidt naar de bijzondere bronnen van Acqueverdi. Het stromen van de bron is het enige dat je hoort in deze sprookjesachtige alpenweide. De zeldzame mineralen, aanwezig in deze bron, bezorgen de rotsen van de waterval een mooie turquoise kleur. Bovendien vind je aan de oevers van de beek een overvloed aan bloemen zoals Gentiaan, Mauve en Alpenroos. Deze geven een uniek karakter aan de gin.