La Valdotaine Negroni Alpino Set

 62,00

La Valdotaine Negroni Alpino Set bevat drie flessen van 20 cl en drie glazen. Deze geschenkset omvat alle benodigheden voor de perfecte Negroni.

Beschrijving

Vermouth Verney – In 1786 werd Vermouth geboren in Turijn. Het koningshuis van Savoye bracht deze gearomatiseerde wijn in zwang, en in die tijd deden verschillende kruidendokters hun uiterste best om het lekkerste recept te vinden. Het gehemelte is rijk en de neus draagt karakteristieke kruiden en aromatische tonen van tijm, de hoofdrolspeler van de alpengeuren van het Aostadal.

Bitter Aperitivo Artigianale – Gentiaan, bijvoet en vlierbes groeien in het wild in de Aostavallei en worden gebruikt in vele bereidingen, zowel alcoholische als niet-alcoholische. In deze bitter wordt de aangename bitterheid van bijvoet gecombineerd met de zoete geur van vlierbloesem en de doorslaggevende bitterheid van gentiaanwortel. Geur en smaak worden aangevuld door de toevoeging van andere plantenextracten zoals bittere sinaasappelschil en zoethoutwortel, een ideale vereniging van Alpen- en mediterrane geuren.

Gin Acqueverdi – In het bergdorpje Saint-Marcel in de Noord-Italiaanse Alpen start het pad van Verruc, dat leidt naar de bijzondere bronnen van Acqueverdi. Het stromen van de bron is het enige dat je hoort in deze sprookjesachtige alpenweide. De zeldzame mineralen, aanwezig in deze bron, bezorgen de rotsen van de waterval een mooie turquoise kleur. Bovendien vind je aan de oevers van de beek een overvloed aan bloemen zoals Gentiaan, Mauve en Alpenroos. Deze geven een uniek karakter aan de gin.

Bijkomende informatie
Formaat

20 cl

Land van herkomst

Merk