Blog

Hieronder pikken we enkele kanshebbers uit onze wijnlijst die wij ideaal vinden voor jouw komende feestje!

1. Pere Ventura Tresor Gran Reserva

Deze Gran Reserva Cava met jaartal kan je niet meer zomaar als ‘cava’ benoemen. Dit is een heel andere ervaring dan het standaard glaasje cava, en kan perfect dienen als begeleider voor een receptie met verfijnde hapjes.

2. Pere Ventura Tresor Rosé

De rosé versie aanbieden naast de Brut versie geeft je gasten een upgrade in hun keuze.

3. Pere Ventura Ice White en Ice Rosé On The Rocks

Is de sfeer van je feestje ongedwongen en heb je tijd om iets meer werk te steken in het glaasje bubbels van je gasten? Kies dan voor deze Pere Ventura Ice. Deze versie is iets zachter van smaak. De ideale manier om deze cava te serveren is “on the rocks”, in een groot wijnglas met een frisse garnituur erbij.

4. Joseph Drouhin Lafôret Chardonnay

Deze wijn past zich aan aan zoveel gerechten. Een elegante, frisse witte wijn met mooie zuren in de smaak. De wijn is vol en levendig.

5. Joseph Drouhin Saint-Véran

Heel lekkere Chardonnay zonder houtlagering met frisse florale geuren en smaken en mooie zuivere aroma’s.

6. Regnard Vézelay Le Clos

Een nieuwe referentie uit het noorden van Bourgogne die ons doet denken aan de structuur van Chablis is Vézelay van Regnard.

7. Joseph Drouhin Brouilly Hospices de Belleville

In rood stellen we graag deze minder bekende maar goedgekeurde appellatie Brouilly Hospices de Belleville voor. Fruitig en soepel!

8. A d’Aussières witrood en rosé

Ontdek onze twee instapgamma’s in wit – rood – rosé waarvan wij denken dat ze bij jullie gasten makkelijk in de smaak zullen vallen. Uit de Languedoc introduceren we het gamma A d’Aussières, eigendom van de familie Rothschild. A d’Aussières Blanc (100% Chardonnay) is vol, maar niet zwaar. Rijk en levendig! A d’ Aussières Rouge (Cabernet Sauvignon en Syrah) heeft mooi rood fruit en specerijen in de mond. De afdronk blijft lang en harmonieus. A de Aussières Rosé (Cinsault, Grenache, Mourvèdre en Cabernet Franc) is rond en pittig, met een afdronk die wordt versterkt door een heerlijke frisheid.

9. Château Talmont wit, rood en rosé

Uit Bordeaux brengen de wijnen van Château Talmont de nodige verfrissing. Château Talmont Blanc heeft een levendige smaak, aromatisch, fijne ondersteunende zuurtjes. De rode Château Talmont heeft dankzij houtlagering voldoende kracht om zelfs bij je barbecue het nodige weerwerk te bieden. Château Talmont Rosé is droog, pittig en aangenaam koel met een minerale afdronk.

10. Les Deux Tours Sauvignon Blanc

Ons lijstje met uitgelichte wijnen sluiten we af met een klassieke sauvignon blanc uit de Loire die het bij onze klanten zeer goed doet: Les deux Tours. Staan er koude visschotels en schaal- en schelpdieren op het menu? Dan is deze wijn de perfect match. Mooie aciditeit, veel body, rijk en rond en een mooie afdronk.

Extra: een leuke tip voor een bedankje!

Een klein flesje, een groot gebaar! Bedank jouw gasten op gepaste wijze en schenk hen een klein flesje cava, gin, rum… we hebben ook twee voorstellen uit onze eigen graanstokerij om aan jullie voor te stellen!

Delen:

Gelijkaardige berichten
Promoties
Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar