Blog

Hartelijk dank voor jullie massale opkomst tijdens onze wijnbeleving op 4 mei 2024. Met maar liefst 35 verschillende wijnen op de proeftafel was het een waar genoegen om samen met jullie deze ontdekkingsreis te maken! We kijken graag terug op deze prachtige dag en delen graag welke wijnen het meest in de smaak vielen bij ons publiek.
Benieuwd wat de bestsellers waren?
1. A d’Aussières Chardonnay

2. Pere Ventura Tresor Gran Reserva
Pere Ventura Tresor Gran Reserva heeft een mooie strogele kleur opgelicht door zacht vloeiende sprankelende bubbels die het goudgele karakter verhelderen. Een glas vol verfijnde complexiteit. Ideaal als aperitief maar ook perfect bij oesters, schaal- en schelpdieren, vis in papillot.
3. Château d’Aussières Corbières

4. Carpineto Dogajolo Rosso
Carpineto Dogajolo Rosso is een jonge Super Tuscan, waarvan de kenmerken nooit samen in dezelfde wijn worden gevonden. Dogajolo combineert de kracht en diepe kleuren van een jonge wijn met de elegantie en het evenwicht van houtrijping en een fruitig en geurig bouquet. Vol, zacht in de mond, complex, goed ontwikkeld.
5. Château Talmont Blanc
Delen:
Gelijkaardige berichten
Maak van Valentijn een schot in de roos! 🎯💘
Liefde gaat door de maag… maar ook door een goed gekozen cadeau! Valentijnsdag staat voor de deur, en wij helpen
We merken het niet alleen in onze winkel, maar ook via de webshop: de rumcategorie zit in de lift. Het lijkt erop
Gelukkig Nieuwjaar van Team De Moor!
Beste klant, Wij wensen jullie een sprankelend, bubbelend, borrelend 2025! We kijken met enthousiasme uit naar alles wat het nieuwe jaar ons
Ontdek onze favoriete champagnes voor de eindejaarsperiode
Oudejaarsavond nadert snel. En wat hoort er hoe dan ook bij deze periode? Champagne! Dit bruisende drankje is een echte
Last minute christmas shopping – aangepaste openingsuren! 🎄
Ben je last minute nog op zoek naar een fantastisch cadeau of die ene finishing touch voor je kerstdiner? Geen paniek!
Maak jouw feestdiner onvergetelijk met de perfecte wildwijn
De feestdagen zijn het moment om uit te pakken – niet alleen met cadeaus, maar ook met een indrukwekkend menu.