Wist je dat… wij een eigen gamma likeuren distilleren in onze stokerij? Daarom delen we met jullie graag iedere maand een nieuwe likeur. Hiermee kan je tal van lekkere cocktailrecepten maken. Wij probeerden er drie uit en delen deze met jullie. Hieronder ontdek je aardbeienlikeur!
Diverse soorten aardbeien vormen de basis voor deze (h)eerlijke likeur. Op alcohol getrokken tot de juiste intensiteit geven ze hun fijne aroma af: uitgesproken zachte aardbeiensmaak die je gehemelte streelt. Aardbeienlikeur De Moor kan puur gedronken worden over ijs maar even goed als ingrediënt in tal van cocktails en dessertbereidingen.
30 ml Aardbeienlikeur De Moor
Aardbei als garnituur
Voeg 30 ml aardbeienlikeur toe aan je glaasje bubbels. Juist nog pimpen met een aardbei en we zijn klaar om te genieten van de laatste zomerdagen 😍
We zijn er als de kippen bij maar geven alvast een tip voor tijdens de feestdagen. Voeg nog 30 ml Monin Cranberry toe om deze cocktail een christmas vibe te geven.
Strawberry Inn Grappa Sour
45 ml grappa
30 ml Aardbeienlikeur De Moor
15 ml citroensap
Shake alle ingrediënten met ijs en strain in een met ijs gevuld glas.
Liefdestrio
30 ml Parfait Amour De Moor
20 ml Aardbeienlikeur De Moor
100 ml room
Doe alle ingrediënten samen met ijs in een shaker. Schud de shaker totdat deze koud aanvoelt. Schenk het mengsel nu in het glas en voeg wat ijs toe.