Natureo Tinto

 8,90

Natureo Tinto is een echte Spaanse rode alcholvrije wijn. Gemaakt van de beste Syrah-druiven, met duidelijke aroma´s van granaatappel en rode bessen. Met een vleugje vanille is de smaak zuiver, vol en mooi in balans. Een wijn met een stevige body met licht wat tannines en een stevige structuur. Een prachtige kersenkleur. Deze alcoholvrije wijn gaat perfect bij een stevige pasta of een lekker stuk wild. Probeer hem bij wilde eend met orecchiette en bospaddenstoelen voor een culinaire hoogstand!

Beschrijving

Torres is in 1870 begonnen met het produceren van wijn in Penedès, hoewel de wortels in de wijnbouw teruggaan tot de 16e eeuw, en ze het geluk hebben gehad dat elke generatie dezelfde toewijding en liefde voor het land heeft gevoeld. Het leven was en is een leven tussen de wijnstokken, waarbij ze een onlosmakelijke band hebben met de landschappen van de wijn.

De wijnen die ze vandaag de dag maken onder de naam Familia Torres vertegenwoordigen een mozaïek van eigendommen die grotendeels historisch zijn, met wijnbouwassociaties die ver in het verleden reiken. Ze weten dat dezelfde gronden die ze vandaag bewerken honderden of zelfs duizenden jaren geleden al werden bewerkt. Ze voelen zich gelukkig en tegelijkertijd verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat deze wijnstokken en landschappen blijven spreken door de wijnen die ervan gemaakt worden – eerlijke en uitbundige wijnen met de nadruk op elegantie en een uniek gevoel van plaats.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

0,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Merk

Druivensoort

,

Kleur

Rood

Jaartal

2022

Smaakprofiel

Evenwichtig

,

Vol

Lekker bij

,