Natureo Blanco

 7,75

Het bekende Spaanse wijnhuis Torres heeft een speciaal procédé ontwikkeld om de alcohol uit wijn te halen of te “de-alcoliseren” met behoud van smaak! Natureo Blanco is gemaakt van de moscatel druif en deze is nog steeds duidelijk herkenbaar in de geur en smaak. Deze alcoholvrije wijn is zeer aromatisch en heeft de geur van perzik, vlierbloesem en citrusfruit. De wijn is milddroog en heeft een heerlijke verfrissende smaak van groene appels. Het is een alcoholvrije wijn met een uitstekende smaak. Lekker alternatief voor een alcoholisch aperitief, een goede begeleider van salades. Heerlijk bij groene asperges, een culinaire hoogstand!

Beschrijving

Torres is in 1870 begonnen met het produceren van wijn in Penedès, hoewel de wortels in de wijnbouw teruggaan tot de 16e eeuw, en ze het geluk hebben gehad dat elke generatie dezelfde toewijding en liefde voor het land heeft gevoeld. Het leven was en is een leven tussen de wijnstokken, waarbij ze een onlosmakelijke band hebben met de landschappen van de wijn.

De wijnen die ze vandaag de dag maken onder de naam Familia Torres vertegenwoordigen een mozaïek van eigendommen die grotendeels historisch zijn, met wijnbouwassociaties die ver in het verleden reiken. Ze weten dat dezelfde gronden die ze vandaag bewerken honderden of zelfs duizenden jaren geleden al werden bewerkt. Ze voelen zich gelukkig en tegelijkertijd verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat deze wijnstokken en landschappen blijven spreken door de wijnen die ervan gemaakt worden – eerlijke en uitbundige wijnen met de nadruk op elegantie en een uniek gevoel van plaats.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

0,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Merk

Druivensoort

Kleur

Wit

Jaartal

2023

Smaakprofiel

Aromatisch

,

Droog

Lekker bij

,

,