Villa Massa Limoncello

 26,50

Villa Massa Limoncello, gemaakt op basis van een familierecept uit 1890, is een 100% natuurlijke citroenlikeur en wordt geproduceerd op het Italiaans schiereiland Sorrento. Geniet van Villa Massa Limoncello als aperitief met tonic en basilicum, ijskoude digestief of heerlijk in cocktails, met fruitsla of zelfs in koffie!

Beschrijving

In 1991 werd het officieel aan de wereld voorgesteld door de broers Sergio en Stefano Massa. Tegenwoordig wordt de authentieke Italiaanse Limoncello in 51 landen verkocht. De herkenbare fles heeft een platte vorm om gemakkelijk in de diepvriezer te passen en de geribbelde structuur voelt aan als een citroen.

Voor Villa Massa Limoncello laten zij de schillen van verse, ovale citroenen uit Sorrento (AOC) trekken in alcohol van topkwaliteit, waaraan gezuiverd water en geraffineerde suiker wordt toegevoegd. Villa Massa wordt gemaakt van 100% natuurlijke kwaliteitsingrediënten, zonder kunstmatige bewaarmiddel, additieven of kleurstoffen. De ovale citroenen uit Sorrento zijn via de beschermde herkomstbenaming (AOC) door de Europese Unie herkend. De citroenen worden in Sorrento geteeld, op schaduwrijke terrassen langs de heuvels die op de baai van Napels uitkijken. De citroenbomen groeien in vulkanische grond. De citroenen kunnen langzaam rijpen, dankzij een uitzonderlijk mild microklimaat.

In 2018 kregen we bezoek van Sara Massa, je leest er alles over in ons blogbericht!

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

30,0

Formaat

70 cl

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Citroen