Mermaid Gin Tripack

 20,50

Mermaid Tripack bevat:

1 x 5 cl Small Batch Gin

1 x 5 cl Pink Gin

1 x 5 cl Zest Gin

Beschrijving

Mermaid Gin – sinds 2014 met de hand gemaakt op het Isle of Wight en maakt gebruik van tien ethisch gewonnen botanische ingrediënten. Het is een zachte maar complexe mix van verse organische citroenschil en peperige paradijskorrels, met een vleugje zeelucht van in het wild geoogste, geurige zeekraal. Een verfrissende en verkwikkende serve, voor de vrijbuiters.

Mermaid Pink Gin – aromatisch en verfrissend, Mermaid Pink Gin doordrenkt de smaak van verse aardbeien van het eiland met de zachte maar complexe smaak van onze bekroonde Mermaid Gin, een mix van citroenschil, paradijskorrels en geurige zeekraal. Perfect in balans, subtiel maar levendig, minder zoet dan de meeste roze gins zonder toegevoegde suiker.

Mermaid Zest Gin – combineert pompelmoes, bergamot en wilde rozemarijn met de zachte maar complexe smaak van de bekroonde Mermaid Gin. Een mix van heldere citrusvruchten en subtiele zoetheid zorgen voor een pittige frisse spirit met een vleugje zeelucht. Mermaid Zest Gin is perfect voor zomerse sundowners, hetzij als een verfrissende spritz of een Mermaid Zest & mediterrane tonic, gegarneerd met een schijfje verse citroen en een takje rozemarijn.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

38,0

,

40,0

,

42,0

Formaat

5 cl

Kleur

Roze

,

Transparant

Land van herkomst

Merk

Soort