9,70

“Ferro 13 Nerd is het alter ego van Alberto Buratto, de man van analyse en cijfers, Venetiaan van geboorte, Siciliaan door adoptie sinds 15 jaar. Mijn geboorteplaats is de kust van Syracuse, 50 meter boven de zeespiegel – oogst: in september. Ik heb een alcoholgehalte tussen 13,0% en 13,5%, afhankelijk van het oogstjaar. Mijn analysevaardigheden zijn het resultaat van ervaring en karakter. De druiven worden vooraf gemacereerd om de aroma’s en kleuren delicaat over te brengen en apart gevinifieerd om de kenmerken van elk perceel te behouden. Het uiteindelijke karakter wordt benadrukt door 6 maanden in staal op de droesem.

Aan de zachte kant onthul ik een sterk en daadkrachtig karakter. Ik word gewaardeerd om deze precieze identiteit en persoonlijkheid. Mijn bouquet doet denken aan bloemige en kruidige noten van anijs en kaneel.” Lekker bij bBarbecues en alles wat gegrild kan worden!

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

12,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Appellatie

Sicilia DOC

Merk

Kleur

Rood

Druivensoort

Jaartal

2021

Smaakprofiel

Bloemig

,

Kruidig

Lekker bij