Macho Man  24,90 205,00
Terug naar producten
Pétalos  19,30 21,40

Enemigo Mio

 17,50 38,50

Enemigo Mio is fris, sappig, puur druivensap en vertaalt het mediterrane terroir waar het vandaan komt. De wijngaarden met de Garnachadruif bevinden zich in Del Paraje de La Raja, in de wijnregio Jumilla nabij de stad Murcia. De opbrengst is minder dan 2.000 kg per hectare en de productie is beperkt tot 43.000 flessen.

De druiven worden in de laatste week van september met de hand geoogst in kleine kratten van 12 kilo, voor een perfecte aanlevering van de druiven tot de wijnmakerij. Kersenrode wijn met paarse rand. De neus is fruitig en bloemig, met hints van rozenblaadjes. Delicaat, elegant, met een rijke complexiteit van aroma’s van rood fruit en balsamico, typisch voor de Sierra de La Pila.

Beschrijving

Casa Rojo is een team jonge oenologen en wijnbouwers die de handen in elkaar sloegen om Spanje als wijnland op een andere manier op de kaart te zetten. Ze staan voor hoge kwaliteit door het gebruik van de modernste technieken in de wijngaard, en bij het vinifiëren. Daarnaast ook voor durf en vernieuwing, kijk maar naar de goed uitgekiende marketingcampagnes en de uitzonderlijke packaging van de flessen.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

13,0

Formaat

75 cl

,

150 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Appellatie

Jumilla DO

Merk

Kleur

Rood

Druivensoort

Jaartal

2021

Smaakprofiel

Fris

,

Fruitig

Lekker bij

,

,