Geniet deze zomer van een Limoncello Raspberry Prosecco Cooler, een verfrissende aperitief. Je hoeft zelf geen professionele cocktailshaker te zijn, het recept is eenvoudig, iedereen kan deze dus maken. Hiermee kan je zeker scoren bij je bubbel!
Wat heb je nodig om vier cocktails te maken?
~ 1 fles Ca’Bolani Brut
~ 12 cl Lazzaroni Limoncino
~ Verse frambozen
~ Verse muntblaadjes (voor de afwerking)
Recept:
1. Een kwartier voor je de cocktail serveert, leg je de glazen en de frambozen in de vriezer.
2. Haal de glazen uit de vriezer. Schenk 3 cl Limoncino in het glas.
3. Top af met Prosecco naar smaak. We raden aan zo’n 6 cl Prosecco toe te voegen, het dubbele van de Limoncino. Op die manier heb je een evenwichtige cocktail.
4. Vervolgens doe je er de frambozen en nog bij. De muntblaadjes werken de cocktails volledig af!
5. Geniet, santé!