Blog

Maak zelf een zomerse variant op de Martinez cocktail met twee lokale artisanale producten Elixir De Moor en Save the Queen Gin, beiden gemaakt bij ons. Merk meteen ook op dat Save the queen gin in een volledig nieuw jasje gestoken is: nieuwe fles, nieuw label en nieuwe branding. Het hele gamma van Save the queen is beschikbaar in onze winkel te Aalst en op onze webshop:

Dit recept werd bedacht door Bram van @and_then_i_had_a_little_drink

Martinezzz Time Babee

60 ml Save The Queen Gin

30 ml vermouth

7 ml Elixir De Moor

2 scheutjes bitters

Oproeren en garneren met honing, yum!

save the queen cocktail martinez

Bram van @and_then_i_had_a_little_drink:

Of op zijn minst iets geïnspireerd door een Martinez?

Het wordt lokaal gemaakt (ongeveer op loopafstand), het is gebotteld op een mooie proof (46%), er is honing aan toegevoegd (en we weten allemaal dat honing geweldig is!), en ze steunen verschillende doelen die gericht zijn op het behoud van bijen.
Verrassend genoeg is het niet zo zoet voor een Gin waaraan honing is toegevoegd. Dus nogmaals met de kruiden Vermouth (ik hou van die fles?). Wat zoet, maar kruidenlikeur met een anijstoets. En gemaakt in dezelfde distilleerderij als de gin, dus dubbele slag? En aangezien alle ingrediënten tot nu toe Belgisch waren, kan ik net zo goed ook voor Belgische bitters gaan! Malaria Bitters, eigenlijk kininebitters.

En de pot honing. Oh. Mijn. God. Ik eet alles op met een lepel. Past ook perfect bij de cocktail. Ja, het is aan de zoetere kant. Nee, ik vind het niet erg. Wat is je favoriete zoete cocktail?

Delen:

Gelijkaardige berichten
Promoties
Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar