Toque Gin & Tonic Book

 55,00

Toque Gin & Tonic Book is een originele boekvormige doos met een elegant ontwerp waardoor het een ideaal decoratief object is om te integreren in de bibliotheek of in het barmeubilair van elk huis.

Binnenin zitten de basiselementen om een perfecte gin en tonic te bereiden: de jigger (om de ideale hoeveelheid gin af te meten), de gekrulde lepel om de tonic te serveren en acht botanische toque: Aardbeienplakjes (die zorgen voor kleur en zoetheid), gevriesdroogde frambozen (die kunnen worden geïnfuseerd), miniroosjes (die geur toevoegen en heel opzichtig zijn), jeneverbessen (onfeilbaar bij elke gin), kaneelcassia (licht kruidig), kardemom (tussen zoet, citrus en kruidig in) en gedroogde limoen en bloedsinaasappel. De laatste, ook citrus, maar met een vleugje meer zoet en zoet dan limoen.

Daarnaast bevat de kit een boekje met foto’s, illustraties en informatie in het Spaans en Engels over de oorsprong van gin en tonic, het perfecte serveren en ideeën over hoe je citrusvruchten en plantaardige ingrediënten kunt gebruiken om verschillende soorten gin en tonics te maken (meer kruiden, bloemen, citrusvruchten, zoet, etc.) zonder afbreuk te doen aan de essentie van de combinatie.

Bijkomende informatie
Merk

Smaakprofiel

Aardbei

,

Bloedsinaasappel

,

Framboos

,

Jeneverbes

,

Kaneel

,

Kardemom

,

Limoen

,

Rozen