The Macallan Classic Cut

 185,00

The Macallan Classic Cut Limited Edition 2023 verkent dynamische, multisensorische dimensies geïnspireerd door de unieke proefnotities van de whisky, terwijl de toevoeging van ‘one cut’ water een nieuwe, zintuiglijke wereld opent van peer tot amandelkoekjes. Deze whisky demonstreert The Macallan’s voortdurende zoektocht naar het buitengewone. Deze uitzonderlijke single malt heeft gerijpt in een combinatie van ex-Bourbon Amerikaans eiken en sherry gerijpte Europese eiken vaten.

Dompel jezelf onder in een wereld van smaken, waar de essentie van verse peer en amandel biscotti centraal staat. Door middel van een betoverende catwalkervaring roepen levendige stoffen en kleurkeuzes de frisheid van de unieke perensmaak op, terwijl de vloeiende textuur van een gouden jurk het smaakprofiel van amandelbiscotti weergeeft dat wordt onthuld met ‘één snee’ water.

Gouden kleur. Elegante geur van peren en vlierbloesem met lichte amandelnoten en een rijk vanillestokje. Zoete en romige vanille, sappige peren en citroenschil met delicaat eikenhout. Medium met zoete eik en amandelbiscotti Op volle sterkte (50,3%) is het prominente karakter van de gedistilleerde drank peer. Als er ‘one cut’ water wordt toegevoegd, wordt de sterkte verlaagd tot 40% en treedt amandelbiscotti naar voren als smaak.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

50,3

Formaat

70 cl

Land van herkomst

Streek / Regio

Merk

Soort

,

Smaakprofiel

Elegant

,

Fris

Jaartal

2023