Sir Chill Taste Set

 52,00

Sir Chill Taste Set bevat vier flessen van 10 cl. Deze geschenkset laat jou kennismaken met het gamma van Sir Chill. Ontdek hun gin, rum en alcoholvrije gin!

Beschrijving

Het bestaan van Sir Chill kent zijn oorsprong in het West-Vlaamse Wevelgem. Toen twee sigarenliefhebbers zich de vraag stelden wat de smaak van tabak zou betekenen in vloeibare toestand, was dit de start van een mooi verhaal. Beiden reisden vele werelddelen af in hun zoektocht naar de beste tabakken in de wereld. Hun doelstelling was om de ideale combinatie tussen tabak en andere wereldse smaken te ontdekken.

Sir Chill Gin – Uitzonderlijke gin geworden met een duidelijke herkenbaarheid van tabak met een vleugje vanille. Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals: mandarijn en amandelnoot… De combinatie van zowel vruchten, kruiden, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie!

Sir Chill Black edition gin – The Black Edition is een krachtige, intense en verfijnde gin met ongekende smaakbelevenis. Een variant op Sir Chill Gin, met toetsen van vanille, mandarijn, amandelnoot en het extract van de tabaksplant, een ware smaakexplosie!

Sir Chill Barrel rum – Sir Chill Barrel is een Belgische rum met tabak’s aromas. Men selecteert verschillende tabak soorten die zorgen voor een explosieve smaakervaring met een uniek karakter. Een unieke smaakbeleving met een originele sensatie. Geniaal puur in een toepasselijk glas, maar net zo lekker met enkele blokjes ijs al dan niet in combinatie met een fijne sigaar.

Sir Chill 0.0% – De 0.0% versie heeft quasi dezelfde smaak toetsen als zijn variant mét alcohol. Je proeft onder andere vanille, amandel, mandarijn en extract van de tabaksplant. Deze alcoholvrije gin bevat geen suiker, pluspunt!

Bijkomende informatie
Formaat

10 cl

Land van herkomst

Merk