Lazzaroni Amaretto in tin box

 24,90

Lazzaroni Amaretto is er eentje die nog op authentieke wijze wordt gemaakt. Lazzaroni is de enige producent die nog volgens de ‘infuusmethode’ Amaretto maakt van versgebakken Amaretti koekjes. Het is een likeur met een krachtige zoete smaak van bitterkoekjes en amandelen. De geur doet denken aan versgebakken Amaretti. Lazzaroni Amaretto heeft een amber- en robijnrode kleur.

Beschrijving

Lazzaroni Amaretto 1851 verwijst in de benaming naar het ontstaan van het unieke recept. De geheime formule werd effectief in 1851 samengesteld door Paolo & Davide Lazzaroni in Saronno. Het unieke aan Lazzaroni Amaretto 1851 is dat men deze prachtige amandellikeur creëert door de enige echte ‘Amaretti di Saronno’ koekjes te laten trekken. Men gebruikt dus geen essence maar de echte koekjes zelf. De smaak en het aroma is onwaarschijnlijk en niet te vergelijken met grote commerciële merken.

Heerlijk na de maaltijd bij een lekkere koffie, al dan niet met enkele blokjes ijs. Ook een origineel idee om eens een tiramisu te maken die nét dat tikkeltje anders smaakt. Geniet van een pure amaretto met Lazzaroni Amaretto 1851.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

24,0

Formaat

70 cl

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Amandel

,

Zoet