John Jameson Tripack

 41,00

Jameson Tripack bevat:

1 x 20 cl Jameson Caskmates Stout Edition

1 x 20 cl Jameson Irish Whiskey

1 x 20 cl Jameson Caskmates IPA Edition

Beschrijving

Caskmates Stout Edition – Drievoudig gedistilleerde blended Irish Whiskey, die vol geduld is afgemaakt in gedroogde vaten van ambachtelijk Iers bier. Een eerste aroma van pas geoogst hooi wordt aangevuld door knisperend boomgaardfruit – groene appels en peren, met een vleugje limoenschil. Er verschijnen milde pot still kruiden, die zich verdiepen van groene thee naar hazelnoot en melkchocolade. Het initiële zoete mondgevoel dat zo kenmerkend is voor de Irish pot still krijgt snel gezelschap van het subtiele vleugje hop en cacaobonen van de finish op biervaten. Lang en zoet met melkchocola en butterscotch.

Irish Whiskey – De drievoudige distillatie en de combinatie van pure pot still whiskey met grain whiskey, maken Jameson uitzonderlijk zacht!

Caskmates IPA Edition – Blended Irish whiskey afgewerkt in ambachtelijke Ierse Pale Ale gedroogde vaten. Bloemige, kruidige hop, citrustonen van grapefruit met subtiel fruit uit de boomgaard, aangevuld met houtkrullen en een zweem van noten. Hop en lichte citrus met zoete accenten van kruiden en fijne pittige tonen. Het blijvende verse fruit en de hop maken plaats voor gerstekorrels en een kenmerkende zachte afdronk.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

46,0

Formaat

20 cl

Land van herkomst

Merk

Soort

,