Filliers Dry Gin 28  5,10 112,00
Terug naar producten
Flemish Gin 23  9,50 40,00

Filliers Gin mini assortiment

 26,50

Ontdek het assortiment Filliers Gin aan de hand van deze giftbox met vier miniflesjes! Open het sigarenkistje en ontdek de Filliers Gin collectie met Dry Gin 28, Barrel Aged Gin, Tribute Gin, Pink Gin.

Beschrijving

Dry Gin 28 – Filliers Dry Gin 28 is een kruidige gin met een droog karakter waar pittige toetsen van jeneverbes door komen, aangevuld met verfrissende citrusaroma’s. Een sterke en aromatische spirit.

 

Barrel Aged Gin – Een droge krachtige gin met subtiele toetsen van eik en gedroogde kruiden. Een vleugje vanille en het aroma van bloemen & drop maken deze gin compleet. Een robuuste aromatische spirit.

 

Tribute Gin – Een complexe gin met verschillende dieptes. Toetsen van mout wisselen af met hints van engelwortel en lavendel. Net zoals in de roaring 20’s woelen de smaken elegant door elkaar. Een aromatische roemrijke spirit.

 

Pink Gin – Een kruidige gin waar op een zachte manier het zoete van frambozen doorheen komt. De verfrissende citruselementen blijven meespelen. Een verrassende moderne spirit.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

37,5

,

43,7

,

46,0

,

48,0

Formaat

5 cl

Kleur

Geel

,

Roze

,

Transparant

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Complex

,

Floraal

,

Kruidig

,

Zoet

Soort