Ferro 13 Duopack

 30,00

Ferro 13 Duopack bevat:

1 x 75 cl Ferro 13 Hipster Negroamaro

1 x 75 cl Ferro 13 The Boss Prosecco

Beschrijving

Het alter ego van Gabriele Stringa, de creatieve kracht van de groep is Ferro 13 Hipster. Zij zijn een synthese van verleden en toekomst, een uiting van een internationale cultuur die baarden en snorren tot haar kenmerk heeft gemaakt. Mijn geboorteplaats is de Salento-kust ten zuiden van Brindisi – 80 m boven de zeespiegel – oogst: tussen eind september en begin oktober. Alcoholgehalte: ca. 13,0%.

Ferro 13 The Boss is de leider, ik ben de gids, ik ben de visie van 5 vrienden die gepassioneerd zijn door digitaal en innovatie en die wijn zien als een medium voor hedendaagse cultuur. Mijn geboorteplaats zijn de heuvels van de Marca Trevigiana, ten noorden van Treviso, ongeveer 100 meter boven de zeespiegel. Ik heb een alcoholpercentage van 11,5%.

Bijkomende informatie
Formaat

75 cl

Land van herkomst

Merk