Blog

Mag het zoet zijn met Valentijn? ❤️ Breng sfeer in huis met onze Parfait Amour en maak een toepasselijke Valentijnscocktail!

50 tinten paars

Neem een Boston shaker en voeg alle ingrediënten toe. Stamp in de shaker de munt wat fijner voor een intense smaak. Voeg het ijs toe en shake goed. Giet in een champagneflûte en werk af met een paars bloemetje en een muntblaadje.

Man-eater

Voeg alles toe, met ijs, in de shaker, shake goed en giet met een strainer in een tumbler glas. Werk deze fijne cocktail af met een schijfje citroen.

Aviation with a twist

Aviation with a twist3

Aviation, een vergeten cocktail uit 1960 met Parfait Amour in de hoofdrol, maakt nu zijn comeback 👊🏻 Hou je van een iets vollere smaak? Voeg dan eerst een schepje cassis aan je glas toe! Santé 🤩

Flame of Martini

thumbnail IMG 2530

De smaak van gin gecombineerd met het aroma van Parfait amour en de bitterheid van Campari is heerlijk. Een beetje zoet maar ook bitter en droog. Gemaakt door Masato Horiuchi, won het de derde plaats in de Tanqueray-categorie van de Jardine W&S Cocktail Competition in 1999.

Liefdestrio

thumbnail IMG 2507

Doe alle ingrediënten samen met ijs in een shaker. Schud de shaker totdat deze koud aanvoelt. Schenk het mengsel nu in het glas en voeg wat ijs toe. Snijd een aardbei in en zet deze op de rand van het glas.

Raquel

thumbnail IMG 2545

Gemaakt door J.M.de Sousa.1990 Ontving de 1e prijs in de categorie na het diner op het 19e I.C.C. Mexico City (Mexico) Toernooi.

Delen:

Gelijkaardige berichten

#Vaderdag #Inspiratie

Bijna Vaderdag! We hebben een selectie van producten samengesteld waarmee je gegarandeerd je liefste papa zult verrassen. Deze cadeaus zijn

Promoties
Winkelwagen
De webshop is gesloten van vrijdag 12/07 tot en met vrijdag 26/07
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren

Bent u ouder dan 18 jaar?

Wij verkopen enkel alcoholhoudende dranken aan klanten ouder dan 18 jaar.

Verboden toegang

De toegang is beperkt omwille van uw leeftijd. Lees meer

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar