Mag het zoet zijn met Valentijn? ❤️ Breng sfeer in huis met onze Parfait Amour en maak een toepasselijke Valentijnscocktail!
50 tinten paars
- 40 ml witte rum
- 30 ml Parfait Amour
- een flinke scheut suikersiroop
- 6 muntblaadjes
Neem een Boston shaker en voeg alle ingrediënten toe. Stamp in de shaker de munt wat fijner voor een intense smaak. Voeg het ijs toe en shake goed. Giet in een champagneflûte en werk af met een paars bloemetje en een muntblaadje.
Man-eater
- 30 ml Parfait Amour
- 30 ml gin
- 10 ml citroensap
Voeg alles toe, met ijs, in de shaker, shake goed en giet met een strainer in een tumbler glas. Werk deze fijne cocktail af met een schijfje citroen.
Aviation with a twist
- 5 cl Flemish Gin 23
- 3 cl Parfait Amour De Moor
- 2 cl Maraschinolikeur De Moor
- 2 cl citroensap
Aviation, een vergeten cocktail uit 1960 met Parfait Amour in de hoofdrol, maakt nu zijn comeback 👊🏻 Hou je van een iets vollere smaak? Voeg dan eerst een schepje cassis aan je glas toe! Santé 🤩
Flame of Martini
- 60 ml Flemish Gin 23
- 15 ml Parfait Amour
- 15 ml Campari
De smaak van gin gecombineerd met het aroma van Parfait amour en de bitterheid van Campari is heerlijk. Een beetje zoet maar ook bitter en droog. Gemaakt door Masato Horiuchi, won het de derde plaats in de Tanqueray-categorie van de Jardine W&S Cocktail Competition in 1999.
Liefdestrio
- 30 ml Parfait Amour De Moor
- 20 ml Aardbeienlikeur De Moor
- 100 ml room
Doe alle ingrediënten samen met ijs in een shaker. Schud de shaker totdat deze koud aanvoelt. Schenk het mengsel nu in het glas en voeg wat ijs toe. Snijd een aardbei in en zet deze op de rand van het glas.
Raquel
- 15 ml Ketel One Vodka
- 10 ml Parfait Amour
- 10 ml Marie Brizard Blue Curaçao
- 10 ml Kersenlikeur De Moor
- 5 ml verse room
Gemaakt door J.M.de Sousa.1990 Ontving de 1e prijs in de categorie na het diner op het 19e I.C.C. Mexico City (Mexico) Toernooi.