42 Below

 25,00

42 Below is een unieke vodka die zich van de andere onderscheidt. Dit onderscheid bekomen ze door hun perfecte omgevingsfactoren: het vulkanische bronwater in Nieuw-Zeeland heeft een AA-rating en de lucht behoort tot de zuiverste ter wereld. Verder is het gebruikte tarwe vrij van genetische manipulatie. Het geheim van deze vodka is het water waarmee hij wordt gemaakt. De bron van 42 Below Vodka bevindt zich 300 meter onder de uitgedoofde vulkaan. Deze onaangeroerde puurheid zorgt voor een zuivere, zachte smaak.

Beschrijving

42 Below Vodka wordt drie keer gedistilleerd en vervolgens verdund met bronwater. Dit brengt het alcoholgehalte terug tot 6%. Hiermee worden alle resterende onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt de vodka nog een vierde keer gedistilleerd om een volledig pure spirit te bekomen. Het is een distillatieproces met hoge saturatie en het Nieuw-Zeelands bronwater, dat van 42 Below Vodka een unicum maakt. 42 Below Vodka wordt gedistilleerd in Wellington door een distilleerder die meer dan 20 jaar ervaring in de sector kan voorleggen en die water gebruikt dat de hoogst mogelijke zuiverheidsgraad laat optekenen.

Vooraleer de vodka wordt gebotteld, wordt ze doorheen oranische houtskool geleid en vervolgens door 35 afzonderlijke filters om alle resterende en hardnekkige onzuiverheden te verwijderen en tegelijk de pure smaak van zachte alcohol en zuiver water te creëren.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

40,0

Formaat

70 cl

Kleur

Transparant

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Anijs

,

Zacht

Soort