Terug naar producten
Bacardi 4 years + 2 gratis coconut bekers Original price was: € 37,50.Current price is: € 25,50.

Sir Chill Gin + gratis glas

Original price was: € 50,50.Current price is: € 44,50.

Uitzonderlijke gin met een herkenbare smaak van tabak met een vleugje vanille. Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals mandarijn en amandelnoot. De combinatie van zowel vruchten, kruiden, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie!

Beschrijving

Het bestaan van Sir Chill Gin kent zijn oorsprong in het West-Vlaamse Wevelgem. Toen twee sigarenliefhebbers zich de vraag stelden wat de smaak van tabak zou betekenen in vloeibare toestand, was dit de start van een mooi verhaal. Beiden reisden vele werelddelen af in hun zoektocht naar de beste tabakken in de wereld. Hun doelstelling was om de ideale combinatie tussen tabak en andere wereldse smaken te ontdekken. Na maanden van proeven en combineren werd een ideale combinatie gemaakt die alle werelddelen verenigt.

Op zoek naar een bittertje met bijzondere smaakbelevenis, op zoek naar karakter? Combineer met een premium Indian tonic water en laat de levensgenieter in jezelf los! Voor zij die gaan voor een vol aroma, combineer met een mediterranean tonic water komt hij je zo tegemoet. Wenst u Sir Chill Gin zoet en rond? In combinatie met elderflower tonic water weet hij deze wens te vervullen.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

43,0

Formaat

50 cl

Kleur

Transparant

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Exotisch

,

Kruidig

Soort