Pampero Anniversario

 36,00

Pampero Anniversario is een intense, mahoniekleurige premium rum, ontworpen om puur van te nippen en het complexe pallet aan aroma’s en smaken van hout, sherry, vanille, karamel, gedroogd fruit, sinaasappelschil en cacao te ontdekken. Bartenders over de hele wereld ontdekken dat de veelzijdigheid van de rum eindeloze mogelijkheden biedt. Hij past uitstekend in elke cocktail van wereldklasse, waar hij diepte en smaak toevoegt. Krachtige en complexe rum, houtachtig, vanille, rozijnen, sherry, kaneel, droog fruitig, zoet fruitig, chocolade, tabak en leer.

Beschrijving

Na een iconisch rumhuis te hebben opgebouwd vanuit een bescheiden begin, besloten de oprichters al hun vaardigheden en kennis te steken in het creëren van een rum ter gelegenheid van de 25e verjaardag van zijn ontstaan. Ze wisten niet dat die rum bijna 60 jaar later de meest bekroonde rum zou zijn die hun land ooit zou produceren, met meer gouden en dubbele gouden medailles op de San Francisco World Spirits Competition dan alle andere Venezolaanse rum.

Om deze rum te maken, verstoorden de oprichters de gebruikelijke manier van rum maken en voegden Ex-Sherry vaten toe aan de reeks Ex-Bourbon vaten die al werden gebruikt. Zo ontstaat Pampero Anniversario uit een “Exclusive Reserve”: de zeldzaamste en meest complexe rum van Pampero.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

40,0

Formaat

70 cl

Land van herkomst

Merk

Smaakprofiel

Fruitig

,

Vanille

Soort