61,50

Tinnen box met 3 x 20 cl La Maison Du Rhum, je ontdekt rum uit drie verschillende landen: Mauritius, St. Lucie en Panama. Ideaal als geschenk of om het assortiment te leren kennen.

Beschrijving

Chamarel Rhum Île Maurice –  Het is in het hart van de emblematische Mauritiaanse distilleerderij Chamarel, dat het Maison du Rhum batch #3 Maison du Rhum Ile Maurice heeft geselecteerd. Chamarel staat bekend om het produceren van rum van puur rietsap dat alleen afkomstig is van zijn plantages.

La Maison du Rhum heeft een in 2015 gedistilleerde rum geselecteerd, gerijpt in Franse eikenhouten vaten. De keuze van een afwerking was essentieel om deze rum een ​​nieuwe aromatische dimensie te geven. Na rijping brengt de rum 4 maanden door in ex-Palo Cortado-vaten (een verscheidenheid aan sherry). De neus opent op gedroogd fruit met subtiele tonen van koffie en vanille. De mond bevestigt de aroma’s van de neus en evolueert op tonen van vijgen. De afdronk is licht houtachtig en vanille.

St Lucia Distillers Rhum St.-Lucie – Met deze 4e editie belicht La Maison du Rhum alle knowhow van Saint Lucia op het gebied van rum. Gedistilleerd in Coffee Still, in 2013 door St Lucia Distillers, wordt Maison du Rhum Sainte-Lucie Batch #4 rum gerijpt in Amerikaanse witte eiken vaten van de eerste vulling. De neus onthult tonen van rijpe bananen. Laat ademen, meer kruidachtige geuren worden onthuld met een bijna muntachtige kant vergezeld van een vleugje eucalyptus. In de mond worden de bananen geflambeerd. Smaken van gesmolten eiken en eucalyptus strekken zich uit voor een frisse afdronk.

Rhum Panama – Op weg naar Panama, om deze 4e editie te ontdekken, geselecteerd door La Maison du Rhum. Deze rum uit Panama, gedistilleerd in 2010, wordt gerijpt in witte eikenhouten vaten voordat hij geniet van een afdronk van 6 maanden in ex-Oloroso sherryvaten. De neus is fruitig, hebzuchtig. Noten van oranjebloesem vermengen zich met vanille. De mond is zalvend. Exotisch fruit en vanille bedekken het gehemelte. Zoete kruiden verschijnen en strekken zich uit voor een afdronk op zwart fruit.

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

45,0

Formaat

20 cl

Merk

Soort

Land van herkomst

,

,