Ferro 13 The Boss

 12,95

“Ferro 13 The Boss is de leider, ik ben de gids, ik ben de visie van 5 vrienden die gepassioneerd zijn door digitaal en innovatie en die wijn zien als een medium voor hedendaagse cultuur. Mijn geboorteplaats zijn de heuvels van de Marca Trevigiana, ten noorden van Treviso, ongeveer 100 meter boven de zeespiegel. Ik heb een alcoholpercentage van 11,5%.

De druiven worden op verschillende tijdstippen tussen september en oktober geoogst om een breed scala aan aroma’s en sensaties te verkrijgen. Voor het mousseren wordt gebruik gemaakt van inheemse “moeder “gisten in gebruiksklare massa’s. Het mousseringsproces verloopt langzaam, ongeveer 50-70 dagen. Hierdoor wordt een fijnere perlage en een grotere versheid bereikt.

Ik ben een daadkrachtig type, met tegelijkertijd een sterk en evenwichtig karakter. Ik heb een frisse perlage terwijl mijn bouquet doet denken aan fruitige en bloemige noten. Ik ben sociaal, mijn persoonlijkheid en stijl charmeren en trekken mensen aan. Ik ben de koning van het aperitief, maar ik waardeer alle goede gerechten.”

Bijkomende informatie
Alcoholpercentage

12,0

Formaat

75 cl

Land van herkomst

Merk

Soort

Smaakprofiel

Evenwichtig

,

Krachtig

Lekker bij