31,00

Elixir d’Anvers x Elixir de Spa Giftpack bevat:

1 x 20 cl Elixir d’Anvers

1 x 20 cl Elixir de Spa

1 x 20 cl Elixir d’Anvers Advocaat

Beschrijving

Elixir d’Anvers – In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer op 19 maart 1863– na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies – in alle vroegte na jarenlange opzoekingen het recept voor een heerlijke, weldoende likeur: Elixir d’Anvers. Elixir d’Anvers werd al snel beroemd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd bekroond met tientallen medailles en erediploma’s, niet alleen in Europa maar ook in Australië, Afrika en de Verenigde Staten. Eén van de meeste markante diploma’s komt uit Boulogne-sur-Mer, Frankrijk (1887) en draagt de handtekening van Louis Pasteur. Elixir d’Anvers wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid op basis van talrijke planten en kruiden van over de hele wereld, wat aan de drank zijn unieke smaak geeft. FX de Beukelaer mag zich trots één van de oudste en bekendste likeurstokerijen van België noemen!

Elixir de Spa – Rond de 17° eeuw werd Elixir de Spa gedistilleerd door monniken van de Orde van de Kapucijnen in de streek van Spa . In 1858 nam een lokale stokerij “Schaltin, Pierry et Cie” de productie over van deze likeur, die bereid wordt op basis van meer dan 40 planten en kruiden afkomstig uit de streek van Spa. In 1956 werd Elixir de Spa overgekocht door F.X. de Beukelaer. Elixir de Spa is ook gekend omwille van zijn digestieve eigenschappen. Het oudste brevet van ‘Hofleverancier’ stond op naam van Elixir de Spa en dateert uit 1869. Ook deze kruidige likeur leent zich uitstekend voor het maken van een frisse cocktail of een heerlijk gerecht!

Elixir d’Anvers Advocaat – Wat oorspronkelijk begon als een experiment, resulteerde in een heerlijke nieuwe likeur. Bij de productie van Elixir d’Anvers Advocaat wordt een subtiel evenwicht gezocht tussen verse eidooiers, Elixir d’Anvers en Esprit Elixir d’Anvers. De bijzonder aangename Elixir d’Anvers Advocaat is een fluweelzachte advocaatlikeur met de uitgesproken en karakteristieke smaak en aroma’s van Elixir d’Anvers. Een unicum! Degusteer Elixir d’Anvers Advocaat puur of bij een heerlijk kopje koffie. Of combineer Elixir d’Anvers Advocaat met vanille-ijs, pannenkoeken of gebak. Een artisanale lekkernij!

Bijkomende informatie
Formaat

20 cl

Land van herkomst

Merk

,